Clicky

U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tweedaags wandelarrangement vanuit Arnhem

-U kunt dit arrangement weer boeken vanaf 15 augustus-

Het arrangement bij uitstek om heerlijk te ontspannen in een prachtomgeving! Uw wandeling start vanaf Arnhem CS: in het beroemde Park Sonsbeek. U volgt de kabbelende Jansbeek naar het kasteel van Zypendaal, langs schitterende fonteinen en watervallen. 

Via de heidevelden van Warnsborn B & B Chicolidi ligt aan de rand van de zuurstofrijke BilderbergbossenB & B Chicolidi ligt aan de rand van de zuurstofrijke Bilderbergbossenen het Papendal rond abdij Koningsoord, bereikt u Oosterbeek. Daar is het tijd voor een heerlijk diner in de Oude Herbergh. U overnacht in B & B Chicolidi (uw eigen appartement met bad, keukentje en zonneterras). Het B & B ligt heerlijk rustig aan de rand van de zuurstofrijke bossen.  

Wandeldag twee: bergen en dalen

Na een uitgebreid wandelontbijt leidt de route u richting Rijn, de prehistorische stuwwal en langs het imposante kasteel van Doorwerth. Gezien vanaf de bron in Zwitserland is het de laatste waterburcht aan de Rijn. In de omgeving van dit middeleeuwse monument waant u zich voor even terug in de tijd...

Deze tweede wandeldag is er een van bergen, dalen, weergaloze uitzichten en een frisse neus aan het water. Geleidelijk aan loopt u weer richting de groene stad Arnhem: waar de vele barretjes en restaurants de Rijnkade een bijna mediterrane sfeer geven...